Computterhulp op afstand - Ton van Weeren Hulp bij Windows en Webdesigner

Logo
Title
Ga naar de inhoud
zijbalk
html5 video player code by EasyHtml5Video.com v3.9.1
Het programma heet TeamViewer

Goed om te weten....
Hulp-op-Afstand-Setup Is Het Wel Veilig?

Hulp-op-Afstand-Setup wordt wereldwijd gebruikt door diverse banken, grote bedrijven en regeringsinstanties juist omdat het zo uitermate veilig is. Het is als enige remote control software in bezit van een kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, en diverse andere veiligheidscertificeringen. Wilt u meer informatie over hoe de software Teamviewer werkt en hoe veilig het is. Dan verwijzen wij u graag naar de site van Teamviewer. De nummer 1 software voor veilige computerhulp op afstand.

PC Hulp op afstand

In 3 stappen kan ik u op afstand ondersteunen bij uw computer problemen, hiervoor is wel een internetverbinding nodig. Mocht u geen internet verbinding hebben, mail mij dan zodat ik langs kan komen.

Met uw toestemming kan ik uw computer tijdelijk op afstand overnemen, u kunt dan precies op het scherm zien wat ik aan het doen bent op uw PC. Na de ondersteuning kunt het programma afsluiten en de verbinding zal worden verbroken en is de computer weer van u.

Ik kan u helpen via de onderstaande procedure. Ervaar het gemak waarmee u hulp op afstand kan krijgen voor bijna alle computer problemen.

Kijk eerst het instructiefilmpje hoe te instaleren.

Stap 1, Download het programma
Klik op: Download Hulp op afstand (boven)

Druk op opslaan, in sommige gevallen is het nodig eerst het bestand te downloaden op de computer alvorens het programma op te starten vaak worden deze bestanden opgeslagen in de map C:\Users\naam PC\Downloads

Stap 2, Installeer het programma

Klik 2x op Hulp op Afstand.exe dan op uitvoeren

Stap 3, De unieke code telefonisch doorgeven aan mij.

Onderstaande is een voorbeeld.

Terug naar de inhoud